Balans
Vrij van Blokkades:
de Energie stroomt

Inzicht
Een therapeutisch medium consult kan inzicht geven in moeilijke situaties en antwoorden bieden op levensvragen. We gaan tijdens het consult samen kijken naar de oorzaak van een blokkade of probleem

Energie laten stromen
Door middel van het contact met spirit krijgen we inzicht in wanneer de blokkade of het probleem ontstaan is. Samen met jou maken we een innerlijke reis.
Door coaching maak je contact met oude trauma’s, opgeslagen emoties en herinneringen. Je lichaam is daarna in staat om dingen los te laten. Je zult je daarna vrijer voelen en fysieke klachten kunnen daarna ook verdwijnen. De energie kan dan weer goed door je lichaam stromen en zo weer zijn helende werk doen.

Begrip
De balans wordt op deze manier hersteld op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau, zodat je daarna weer in je natuurlijke levenskracht komt te staan. Maar ook waarom het jou overkomen is of waarom je ooit een bepaalde overtuiging gemaakt hebt. Doordat je inzicht krijgt in de situatie kun je het vaak beter begrijpen en doordat je het beter begrijpt kun je er makkelijker mee omgaan en het uiteindelijk zelfs helemaal loslaten.

Door contact te maken met spirit kun je negatieve of donkere energie transformeren op zielsniveau. Wanneer je op zielsniveau voor jezelf blokkades oplost kun je er in het dagelijks leven eenvoudiger mee omgaan zonder dat je dat heel veel moeite kost.

Ruimte in lichaam en geest
Na het therapeutisch medium consult heb je meer inzicht in jezelf en in jouw situatie. De inzichten zullen verhelderend zijn en je zal meer ruimte in lichaam en geest ervaren.  

Methodieken
Ik maak gebruik van o.a. de volgende methodieken:
– Regressie therapie – Mediamieke familieopstellingen -Hypnotherapie – Mediamieke NLP – Paramedisch lichamelijke klachten afstemmen- Luisterkind

Processen
Er zijn zoveel verschillende processen. Ze dragen een boodschap met zich mee, ze willen jou of jouw omgeving iets leren.
Samen kunnen we processen transformeren zodat je ermee verder kan. Ze blokkeren niet meer.
Je kunt denken aan (bijvoorbeeld):

  • Overspannenheid,  ADHD, Autisme, Pdd-nos, Stress, Depressie, Hyperventilatie, Boosheid, Faalangst, Agressie, Vermoeidheid, Burn out klachten, Pijnklachten, Rouwverwerking, Gedragsproblemen, Angsten, Misbruik, Relatieproblemen, Begeleiding van kinderen en teeners.

Afspraak
Voor een afspraak kun je me bellen of mailen.

0575-465501  / 06 373 07 452
Een consult kost €85,-.
Vaak hebben we maar 1 of enkele consulten nodig

» Download folder mediumschap

Over mij
In 2012 heb de opleiding Mediumschap & Trance Healing gevolgd en afgesloten met het diploma Mediumtherapeut. Het is een hele mooie opleiding, waarbij je leert hoe je contact kunt leggen met andere energieën. Zelf werk ik sinds 2014 als docent bij de Spirituele Academie en leid ik mensen op in dit ontzettend boeiende vak!

Verder geef ik ook Paramedisch & Psychosociale Consulten. Blokkades en ziekten komen veelal voort uit een uit het rationeel of emotioneel verleden. Een belangrijke veroorzaker van het ontstaan van ziekten en aandoeningen zijn onze gedachten en onverwerkte emoties. Als emotionele en mentale blokkades en (on)bewuste overtuigingen lang genoeg aanwezig zijn, vindt er verdichting plaats en geen goede doorstroming in organen en weefsels.

Ik heet je van harte welkom voor een meditatie, consult of opleiding!