Als Luisterkindwerker kun je je verder specialiseren en de geboortemodule volgen. Het is zo mooi om als a.s. moeder/ouders al contact te kunnen maken met de baby in de buik. Door een afstemming kun je nog meer verbinding voelen met het kindje. Maar soms kan de moeder ook wel wat begeleiding gebruiken omdat de dingen rondom haar niet zo vlekkeloos verlopen. Je kunt dan denken aan lichamelijke klachten, ziekte of overlijden van een familielid, scheiding, ontslag, onzekerheid of je wel een goede moeder zult zijn.

Er worden 4 afstemmingen gemaakt. Daarvoor worden afspraken gemaakt met de moeder op een vast tijdstip, wanneer het haar uit komt.  Een afstemming geschied op afstand, voor een afstemming hoef je de deur niet uit, er komt ook niemand bij jou thuis, het gebeurd telepathisch. Op het moment van de afstemming kan de moeder even lekker gaan liggen of fijn in bad gaan, gezellig met kaarsjes aan. Even lekker haar buik masseren, echt even helemaal van het moment genieten. Vaak komt de vader er ook bij om dit moment bewust mee te maken. De ouders mogen zelf vragen stellen, die ik bij de afstemming (op afstand) meeneem.

Vragen kunnen zijn:

  • Waar kunnen we op letten, na de geboorte van de baby?
  • Heeft het kindje het naar zijn zin?
  • Ons eerste kindje is heel druk, hoe gaat het met dit kindje?
  • Vind ons dochtertje de naam mooi die we gekozen hebben?
  • Hoe ervaart ons kindje de controles in het ziekenhuis?
  • Ligt ons kindje goed zo of kan ik nog iets veranderen, zodat hij zich lekker blijft voelen?
  • We zijn heel druk op het werk, heeft het kindje daar last van?
  • Ik ben zwanger, maar we wilden eigenlijk geen kindje meer. Hoe voelt het kindje dit?
  • Mijn humeur is niet zo best en ik ben vaak misselijk, neemt de baby dit waar?
  • De vader en ik zijn net uit elkaar. Wat krijgt mijn kindje daarvan mee?

Het geslacht van de baby wordt niet voorspeld.

Er worden in overleg met de ouder 4 afspraken gemaakt, verdeeld over 4 weken. De ouders mogen ieder moment van de dag nieuwe vragen mailen, die ik dan in de volgende afstemming mee neem. Net als bij een Luisterkind afstemming, weet je niet of het belangrijk is, dat die vragen al beantwoord worden. Ik adviseer de moeder wel, om tijdens de afstemming lekker te gaan rusten, maar niet in slaap te vallen. Na afloop is er gelegenheid om de ervaringen van de afstemming met mij te delen.

Kosten
De geboortebegeleiding bestaat uit 4 afstemmingen van een half uur.

Vier afstemmingen kosten €130,-
Het mag in 2 gedeeltes betaald worden. De 1e helft is bijgeschreven voor ik met de afstemming begin. De andere helft is bijgeschreven als ik met de 3e afstemming start. Op de dag van de afspraak zelf sturen we elkaar nog een herinnering mailtje.

Ook een heel origineel om cadeau te geven!