Meer genieten door Meditatie en Mindfulness

Door meditatie leer je je geest tot rust te brengen. Je leert om jezelf niet iedere keer af te laten dwalen, om goed gefocust te blijven. Wanneer je lichaam en geest tot rust komen, word je wie je werkelijk bent. In de gejaagde maatschappij waarin wij leven, is het heel gemakkelijk om die verbinding met jezelf kwijt te raken. Vaak zijn we naar buiten gericht, maar het is heel belangrijk om je aandacht weer bewust naar binnen te richten. Om weer verbinding te krijgen met wie je werkelijk bent. Zo kom je weer in je eigen kracht. Meditatie is ook een weg naar zelfkennis en geestelijke ontwikkeling. Je leert je sneller te ontspannen en uit te stijgen boven je dagelijkse zorgen.

Je voelt weer harmonie en eenheid met jezelf. Doordat je lichamelijk beter ontspant, zullen ook een heleboel lichamelijke klachten verdwijnen.

Ademhalen en meditatie horen bij elkaar. Adem is verbonden met zuurstof en levenskracht en gaat via het bloed naar alle cellen van het lichaam. Ademhalen is een krachtig wapen om stress en emoties los te laten en lekker te ontspannen. Weer in contact te komen met je eigen grootsheid.

Je komt met Mindfulness dichter bij je gevoel. Je leert om in het hier en nu te leven. Helemaal in het moment en gaat daardoor de dingen intenser beleven.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen, dat Mediteren & Mindfulness evengoed werkt als antidepressiva. Ook kan het angsten beter hanteerbaar maken. Maar wat vooral prettig is, je gaat van alles veel meer genieten!

Wil je deze heerlijke ontspanning ook ervaren?

De lessen kunnen ook online gegeven worden.
Daarna elke 14 dagen, op woensdag, kun je heerlijk ontspannen bij de meditatie-avonden.
Er is een groep om 18:45 en 20:30.
De lessen duren 1,5 uur en kosten 12,50. 

Bij mij op de boerderij, Koningsweg 14 te Hengelo

Schrijf je dan hier in: karlistafontijn@gmail.com of neem contact op met 06-37307452

» Download folder Mediteren & Mindfulness

Meditatie