Deze training is voor sensitieve, gevoelige en intuïtieve kinderen. In de volksmond worden deze kinderen ook wel hoog sensitieve kinderen (HSK) genoemd. Een hoog sensitief kind is zich vaak bewust van alles wat zich in zijn omgeving voordoet.   Hij heeft een zeer gevoelig zenuwstelsel en is in staat om subtiele signalen waar te nemen die anderen niet direct zullen opmerken. Binnen deze groep kinderen zijn er ook die energie kunnen waarnemen, die voor het ‘normale’ oog niet waarneembaar zijn. Voorbeelden hiervan zijn aura’s, kleuren, licht en overleden zielen. Herken jij dit bij je kind?

De vele kwaliteiten en gevoeligheden die jouw kind heeft, mogen door henzelf en hun omgeving gezien worden. Ze hebben bevestiging nodig om tot ontwikkeling en ontplooiing te kunnen komen, zodat ze volledig in hun eigen kracht komen te staan. Zou je dit je kind ook graag willen meegeven, zodat je je kind weer ziet stralen?
En dat je kind weer echt zichzelf durft te zijn? Dan is deze training zeker een aanrader!

De training is verdeeld in drie leeftijdsgroepen:

  • KIDS 6 t/m 9 jaar
  • KIDS 10 t/m 12 jaar
  • TEENS 12 t/m 16 jaar

In deze training leert je kind stralend zichzelf te zijn door:

  • omgaan met prikkelgevoeligheid
  • concentratie beter vasthouden
  • emoties van zichzelf en anderen verwoorden
  • omgaan met energie van zichzelf en anderen
  • verbinding hebben met zichzelf en hun omgeving
  • helpende overtuigingen maken

Dit doen we door tijdens de lessen oefeningen aan te bieden waarmee de kinderen leren gronden en ontspannen, hun creativiteit aan te spreken, meditaties, zang, dans, energiewerk en eigen kwaliteiten zichtbaar maken. Na iedere les krijgt je kind uitdagende opdrachten mee om thuis samen met jou als ouder/verzorger (en/of  andere leden van het gezin) aan te werken.

Duur van de training: 8 lessen van 90 minuten    €245,-

Er komt ook een docentenopleiding om de kidstraining zelf te gaan geven. Dit kan als je in het bezit bent van het diploma Mediumschap & Trance Healing Therapeut € 245

Locatie: Boerderij de Vrije Geest op woensdagmiddag, en woensdagavond voor tieners.

Docent: Yvonne Scheryon en Karlista Fontijn

Certificaat: Stralend jezelf zijn

Er komt ook een docentenopleiding om zelf te geven. Je kunt deze opleiding volgen,  als je in het bezit bent, van het diploma Mediumschap & Trance Healing Therapeut.  Docent: Karlista Fontijn

We starten in mei.

Je kunt je aanmelden bij de Spirituele & Intuïtieve Academie

Karlista Fontijn

Karlistafontijn.nl karlistafontijn@gmail.com

Docent bij de Spirituele & Intuïtieve Academie

06-37307452