Waarom luisterkind?
Soms loopt het thuis niet helemaal lekker, zit je kind niet goed in z’n vel, maar je kunt maar niet doorgronden hoe dat nou komt. Je kunt dan echt behoefte hebben om je kind een duwtje in de rug te geven, om ze verder te helpen. Want wat is er precies aan de hand, waarom het niet lekker op school gaat, ze moeite hebben met contacten leggen, ze niet zindelijk willen worden, ze slecht eten of bang zijn op hun kamer. Met de Luisterkind methode maak ik telepathisch contact met je kind.

Gewoon thuis
Het gebeurt allemaal op afstand, je hoeft hiervoor niet op consult te komen. Op een liefdevolle manier ga ik op zielsniveau praten met je kind zonder oordeel. Je kind hoeft hiervoor nog niet te kunnen praten. Ik neem dan echt de tijd voor het kind. Het kan dan zonder angst of schaamte zeggen wat het dwars zit. De vragen van de ouders probeer ik in het gesprek mee te nemen, maar het kind bepaalt wat er verteld gaat worden. Op die manier laat het me weten wat het echt graag wil of wat het liever anders wil zien. Samen kijken we hoe we het probleem kunnen harmoniseren.

Begrip
Het is ook fijn als ouder en kind elkaar weer begrijpen. Vaak is er direct na een afstemming al verandering te zien in het gedrag van het kind. Soms is het nodig dat de ouders zelf actief mee doen aan de veranderingen die nodig zijn om je kind te helpen. Natuurlijk kun je ook om een afstemming vragen of alles goed voelt, of het kind tevreden is zoals jullie met elkaar omgaan.

Brochure Luisterkind

Energie
Doordat je in de energie werkt, kom je soms in vorige levens terecht en vaak kom je bij dingen uit, die nu nog spelen of waar je last van hebt. Ook voel ik soms auralifters bij kinderen. Dit zijn entiteiten die nog niet naar het licht zijn. Hier kunnen kinderen echt door uit hun doen raken. Dan ga ik in gesprek met die entiteit en breng ze vervolgens naar het licht. De luisterkind methode is niet alleen voor kinderen ontwikkeld maar ook voor mensen met een verstandelijke beperking, overleden dierbaren, mensen die zich niet goed kunnen uitspreken 

Hoe?
Een afstemming verstuur ik per e-mail. Wanneer je wil dat ik een afstemming voor je maak, kan je contact opnemen via de contactpagina. Je ontvangt dan van mij informatie over het toesturen van de foto, de vragen en de betaling.

Mocht je later opnieuw ergens tegenaan lopen, dan mag er altijd een vervolgconsult of een nieuwe afstemming gepland worden.

Een afstemming kost € 85,- per afstemming.

Klik op de downloadbutton voor de Brochure Luisterkind