Wil je ook graag Luisterkindwerker worden, dan is deze unieke opleiding echt wat voor jou!
Als je deze opleiding volgt, leer je werken met de unieke Luisterkind methode van Diana van Beaumont en is geschikt voor iedereen die graag met kinderen of volwassenen wil werken. De opleiding duurt een half jaar en bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Hoe werkt een Luisterkindafstemming ?
Door je op de ziel van je cliënt af te stemmen, krijg je boodschappen van hart tot hart. Iedereen kan de opleiding volgen en iedereen kan ook leren Luisterkind afstemmingen te maken.

De opleiding Luisterkindwerker.


De opleiding start op 22/6 en bestaat uit 5 lesdagen. Elke les, elke maand leer je dieper af te stemmen en meer op te schrijven en alles te vertalen tot een Luisterkind afstemming. Je leert steeds meer je gevoel te vertrouwen. Je leert alle boodschappen, gevoelens, emoties en handelingen volgens de Luisterkind methode te vertalen, richting de ouder of aanvrager.

Dit gebeurt via geschreven vorm, die je aansluitend via de mail naar de ontvanger toestuurt. Hoe fijn is het naar anderen te kunnen luisteren en op deze bijzondere manier te kunnen helpen!

Als Luisterkindwerker werk je met aandacht, liefde, warmte en erkenning en ga je snel ervaren wat dat met mensen doet. Je gaat er zelf ook enorm door groeien.

Tijdens de opleiding ben ik er voor je om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden.

De opleiding kan ook online gevolgd worden.

Wanneer en hoe start je deze opleiding?
Start : 22/6 IN Hengelo gld,

De opleidingsdagen zijn van 10.00 tot 16.30 uur.

Interesse ?
Wil jij je opgeven voor deze prachtige opleiding, stuur dan een mail naar karlistafontijn@gmail.com, dan stuur ik je alle informatie toe of bel me voor meer informatie op: 06-37307452

Je investering voor deze beroepsopleiding is € 1545,–

Als het je beroep wordt, heb je heel veel vrijheid. Je werkt vanuit je eigen huis, je werkt wanneer het jou uitkomt!

In juli 2019 heb ik de opleiding Luisterkindtrainer afgesloten en daarmee ben ik bevoegd Luisterkindtrainer. Deze prachtige opleiding geef ik graag door!

In 2012 heb de opleiding Mediumschap & Trance Healing gevolgd en afgesloten met het diploma Mediumtherapeut. Het is een hele mooie opleiding, waarbij je leert hoe je contact kunt leggen met andere energieën.

Zelf werk ik sinds 2014 als docent bij de Spirituele Academie en leid ik mensen op in dit ontzettend boeiende vak! Verder geef ik ook Paramedisch & Psychosociale Consulten. Blokkades en ziekten komen veelal voort uit een uit het rationeel of emotioneel verleden. Een belangrijke veroorzaker van het ontstaan van ziekten en aandoeningen zijn onze gedachten en onverwerkte emoties.
Als emotionele en mentale blokkades en (on)bewuste overtuigingen lang genoeg aanwezig zijn, vindt er verdichting plaats en geen goede doorstroming in organen en weefsels.

Ik heet je van harte welkom voor een Luisterkindafstemming, meditatie, consult of opleiding!