Doe jij mee met de prachtige opleiding Luisterkind? In maart 2024 starten we in Hengelo Gelderland, bij mij thuis op de boerderij !!! De Andere data zijn: Data in overleg.

Wil je ook deze mooie opleiding volgen en zelf ook weer een grote ontwikkeling meemaken?

Je kunt ook digitaal mee doen!!!

Graag wil ik met veel liefde en aandacht en interesse je opleiden tot Luisterkindwerker en je leren een Luisterkindafstemming te maken op afstand door middel van een foto. Een vooropleiding is niet nodig, alleen de intentie om voor een ander in liefde een afstemming te maken. Van hart tot hart van ziel tot ziel. Soms loopt het even niet lekker in het leven van een volwassene of dat van een kind en kun je er maar niet de vinger er op leggen hoe dat komt. Door een Luisterkindafstemming kun je helderheid geven wat er speelt en handvatten geven wat je eraan kunt doen. Heel vaak is ook al direct verandering waarneembaar in de situatie door de afstemming. Door te praten met een volwassene of een kind en de tijd daarvoor te nemen, kunnen we in alle vertrouwen kijken hoe we dit kunnen keren. De vragen die je hebt neem ik graag in de afstemming mee, maar degene van de afstemming bepaald en verteld zelf, wat het graag anders wil zien. Samen gaan we de situatie harmoniseren. Vaak is al direct verandering te zien in het gedrag van het kind of de volwassene, soms is het nodig dat ouders ook actief meedoen, aan de veranderingen en actief meehelpen. In de opleiding leer je ook :

-waarom kun je niet slapen

-waarom heb je lichamelijke klachten

-waarom ben je boos of verdrietig

-van welke dingen heb je nog last uit het verleden

-levensbrugafstemmingen

– af testemmen op een kinderwens

-geboorteverwerking-geboortebegeleiding

……..en nog veel meer!!!!

Locatie: Koningsweg 14 Hengelo Gld

De opleiding kan ook online gevolgd worden.

De opleidingsdagen zijn van 10.00 tot 16.30 uur.

Interesse ?
Wil jij je opgeven voor deze prachtige opleiding, stuur dan een mail naar karlistafontijn@gmail.com, dan stuur ik je alle informatie toe of bel me voor meer informatie op: 06-37307452

Je investering voor deze beroepsopleiding is € 1545,–

Als het je beroep wordt, heb je heel veel vrijheid. Je werkt vanuit je eigen huis, je werkt wanneer het jou uitkomt!

In juli 2019 heb ik de opleiding Luisterkindtrainer afgesloten en daarmee ben ik bevoegd Luisterkindtrainer. Deze prachtige opleiding geef ik graag door!

Zelf werk ik sinds 2014 als docent bij de Spirituele Academie en leid ik mensen op in dit ontzettend boeiende vak! Verder geef ik ook Paramedisch & Psychosociale Consulten. Blokkades en ziekten komen veelal voort uit een uit het rationeel of emotioneel verleden. Een belangrijke veroorzaker van het ontstaan van ziekten en aandoeningen zijn onze gedachten en onverwerkte emoties.
Als emotionele en mentale blokkades en (on)bewuste overtuigingen lang genoeg aanwezig zijn, vindt er verdichting plaats en geen goede doorstroming in organen en weefsels. Doormiddel van een consult, kun je deze energie vrijmaken.

Ik heet je van harte welkom voor een Luisterkindafstemming, meditatie, consult of opleiding!