18/11 start Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling

Opleiding Spirituele & Intuïtieve Ontwikkeling

In deze opleiding maak je je de basis eigen van jouw  spiritualiteit. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor hooggevoelige mensen, die goed in hun energie willen blijven. Je leert omgaan met je eigen energiebeheer en helemaal in het hier en nu te blijven. Ook leer je hoe je goed met jezelf in contact kan blijven maar ook in relatie tot de ander.

Intuïtie gebruikende basis leggen
Je leert om te gaan met aurabeheer, jouw eigen energie. Welke energie van jou of van een ander is.
Hoe je je hier voor kan openen of juist afsluiten. De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s. Je leert je eigen aura te reinigen en te gronden. Maar ook een huis of locatie te reinigen en hoe je entiteiten en auralifters herkent en naar het licht kan begeleiden. Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren. De twaalf zintuigen gebruiken. Hoe je de energie van een ander leest en kan
interpreteren. Voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren. Je zult je eigen Gids mogen ontmoeten. Maar misschien nog belangrijker, je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Een opleiding om de beginselen van spiritualiteit zelf eigen te maken zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

De opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling geeft vertrouwen in jouw sensitiviteit. De basis, de weg terug, naar je Ziel.

Wat ga je leren:

  • Aurabeheer; jouw eigen energie, welke energie van jou of van een ander is, hoe je je hier voor kan openen of juist afsluiten.
  •  De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s.
  • Je eigen aura te reinigen en te gronden. Maar ook een huis of locatie te reinigen en hoe je entiteiten en auralifters herkent en naar het licht kan begeleiden.
  • Contact maken met jouw gids en jouw ziel ervaren
  • Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren. De twaalf zintuigen gebruiken. Hoe je de energie van een ander leest en kan interpreteren. Voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren. •En nog veel meer……..

Informatie en inschrijven

Deze opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling duurt 3 dagen van 10:00-16:30.

Bijdrage € 395,00

Data: 18/11, 2/12, 16/12

Locatie:
Sunniya Wageningen

Hier inschrijven